Hlavní obsah

Záhady Josefa Klímy: Přišla o své čerstvě narozené dítě a obec na straně developera

Záhady Josefa Klímy z 16. 1. 2020: Není alkoholička ani narkomanka, přesto jí sebrali dítě. Jsou proti křižovatce před domem a teď nemohou před ním parkovat. A glosy Daniela Kroupy a hudebníka Lipa.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Další díl pořadu, který připravuje tým novinářů kolem Josefa Klímy. Příběhy podvodů, neetického jednání, pohnuté lidské osudy i dosud neznámé okolnosti historických událostí.

Článek

Není alkoholička ani narkomanka, přesto se odbor sociální péče o dítě k překvapení všech postavil na stranu otce a svěřil jejího desetiměsíčního syna Frederika do péče matky otce čili babičky. Otec dítěte byl mezitím obviněn z výroby a distribuce drog. Celý příběh zmapoval Josef Klíma.

Libice nad Doubravou je malá obec na Vysočině. Před časem se majitelé posledního domu na kraji vesnice dozvěděli, že před jejich domem, přímo před výjezdem z garáže, vyroste křižovatka. Ohradili se proti tomu. Přesto nechala radnice silnici postavit a nyní připravuje podklady ke kolaudaci. Zjišťoval reportér Jaroslav Mareš.

V aktuálním vydání pořadu Záhady Josefa Klímy nechybí ani tradiční glosy. Co popřál do nového roku český politik a vysokoškolský učitel Daniel Kroupa? A hudebník Lipo glosuje kauzu Válková a její minulost.

Odpovědi v pořadu Záhady Josefa Klímy. V premiéře jej můžete sledovat v Televizi Seznam každý čtvrtek od 20:55.

Archiv pořadu najdete zde.

A můžete nás sledovat také na Facebooku.

Reklama

Doporučované