Hlavní obsah

Záhady Josefa Klímy: Tahle katastrofa je vzkaz, říkají osobnosti. Vybral zálohy na domy a zmizel

Záhady Josefa Klímy z 2. 4. 2020: Sliboval ekologické dřevěné domky a zmizel. Herec, úspěšný podnikatel nebo záchranáři - jak jim koronavirus zasáhl do života?Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Další díl pořadu, který připravuje tým novinářů kolem Josefa Klímy. Příběhy podvodů, neetického jednání, pohnuté lidské osudy i dosud neznámé okolnosti historických událostí.

Článek

„Ze začátku, jak to říct? Když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají. Takže pro pana Ulmana nic nebyl problém, nic na překážku,“ popisuje Jana Kolbingerová první setkání s Radomírem Ulmanem, podnikatelem s dřevostavbami. „Vždycky ke všem jezdil domů, byl milý, příjemný, se všemi si povídal. Do té doby, než dostal peníze samozřejmě,“ říká Petr Mazura, další z klientů pana Ulmana. Dočkají se klienti svých dřevostaveb? Podívejte se v reportáži Marcely Sobotkové.

Herec a režisér Dejvického divadla Ivan Trojan, majitel restaurace a hotelu Panská zahrada Marek Nevrkla a dva záchranáři v první linii Tomáš Koch a Petr Zvolský – jak jim koronavirus zasáhl do života? Životní příběhy zmapovali Josefa Klíma a Petra Majerová.

Součástí pořadu Záhady Josefa Klímy je tradičně i glosa. Tentokrát zamyšlení od Alexandra Mitrofanova a Daniela Kroupy o selhání vlády v době koronaviru a kde je v krizi pan prezident.

Záhady Josefa Klímy vysílá Televize Seznam v premiéře každý čtvrtek od 21:00. Archiv pořadu najdete zde.

A můžete nás sledovat také na Facebooku.

Reklama

Doporučované