Hlavní obsah

Větší sklenice, nižší ceny. Zjišťovali jsme, jak se změnila cena piva v centru

Janek Rubeš tentokrát poradí kam a za kolik na pivo. Podívejte se na video.Video: Janek Rubeš, Honza Mikulka, Seznam Zprávy

 

Reklama

Asi už jste slyšeli, že cena piva se v centru Prahy s odlivem zahraničních turistů snížila. Na některých místech i o více než 50 procent. Kde nyní najdete tu nejlepší cenu a nejhezčí výhled?

Článek

Mimořádná situace s sebou přináší i mimořádné ceny. Odliv zahraničních turistů způsobil, že podniky v centru Prahy nabízejí jídlo a pití za nevídané ceny. Pokud jste si někdy přáli dát si pivo na Staroměstském náměstí, pak právě nyní je k tomu ideální čas. V jedné z restaurací za něj místo 119 nyní dáte jen 39 korun.

Na Staroměstském náměstí se snížily ceny a zvětšily sklenice.

Snížení se nevyhnula prakticky žádná část turistického centra - Královská cesta, Karlův most, Pražský hrad - tady všude se ceny proměnily. Není to však to jediné, co se změnilo. Anglické nápisy a jídelní lístky nahradila čeština. Stejně tak naháněči z restaurací odklidily své naučené anglické větičky a normálně se s vámi pobaví česky.

Hospoda přímo pod Karlovým mostem - i zde šli s cenou piva dolů.

V naší interaktivní mapičce najdete, kde je rozdíl ceny největší. Někde šla cena piva dolů a objem sklenice se zvýšil - to je dvojitá výhra.

Slevu 50 % na vše z celého jídelního lístku najde nově návštěvník v restauraci na Pražském hradě.

Tyto ceny určitě dlouho nevydrží, proto pokud se chystáte na výlet do našeho hlavního města, neotálejte a využijte šance posedět na místech s úžasnými pohledy.

Podívejte se na video v úvodu článku, abyste se dozvěděli, kde všude snížené ceny naleznete.

Reklama

Doporučované