Hlavní obsah

Zprávy v síti: Svíčka voní jako MacBook. Dost drahá připomínka smrti Steva Jobse

Následuje obsah vložený z jiného webu. Zde jej můžete přeskočit.

Zprávy v síti: Svíčka s vůní nového MacBooku? Společnost se rozhodla vydělat na smrti Steva Jobse.

Přejít před obsah vložený z jiného webu.
 

Reklama

Co se dnes děje na sociálních sítích?

Článek

Společnost TwelveSouth prodává především příslušenství k Apple produktům, v den pátého výročí smrti Steva Jobse ale přišla s originální novinkou: Tou je svíčka s vůní nového MacBooku. Je to sice levnější varianta než nový Mac, na svíčku však stále dost drahá, v přepočtu totiž vyjde na necelých 600 korun. V Americe je momentálně vyprodaná, pokud byste si ji ale přece po doplnění zásob chtěli objednat, počítejte s dvojnásobnou částkou, poštovné do České republiky totiž stojí téměř to samé, co celá svíčka.

Svíčka s vůní nového Maca, cena? Téměř 600 Kč, zdroj: TwelveSouth.com.

Účes může být i zcela praktický. Dívka ve videu si dokáže ze svých vlasů vytvořit hřejivou šálu. Hodí se do chladného počasí!

Škola už je v plném proudu a některé učitelky stále rády trestají neposlušné žáky několikanásobným opisem jedné věty. Našli jsme ale skvělý tip, jak si takový trest značně ulehčit. Škoda, že to nevěděl i Bart Simpson.

Vychytávka pro všechny poškoláky, učitelka si na vás už nepřijde, zdroj: Facebook.com.

Na Facebooku se ve velkém sdílelo video, které někdo natočil z okna. Zachytil tak nebohou řidičku, která se snažila zaparkovat do řady. To prostě není jednoduchá věc, tahle ale bojovala statečně!

Reklama

Doporučované