Hlavní obsah

30 milionů za fotku. Jak vydělávají celebrity na sociálních sítích

O tom, jak celebrity vydělávají na sociálních sítích více v analýze Adama Junka.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Žebříček osobností, které vydělávají nejvíce na Instagramu v roce 2019, je na světě. Ukazuje se, že Kardashian-Jenner klan stále vládne.

Článek

Už druhý rok v řadě si Kylie Jenner drží první příčku mezi celebritami, které si nejvíce účtují za příspěvek na síti Instagram. Její sestry Kim Kardashian a Kendall Jenner ale nejsou příliš pozadu.

Seznam sestavil HopperHQ, který analyzuje data na Instagramu. Klade důraz na to, jak často celebrita fotky na svůj účet přidává nebo kolik má sledujících.

Firma zveřejnila žebříček, který obsahuje 35 známých osobností. Podívejte se na výběr nejdražších pěti účtů.

Královnou celého Instagramu se stala Kylie Jenner. Téměř 30 milionů korun stojí jediná fotografie, kterou sleduje 141 milionů lidí.

Na druhém místě stojí americká zpěvačka Ariana Grande. Na její účet s každou fotkou přibude 22,8 milionů korun.

Bronzovou medaili si zaslouží fotbalista Cristiano Ronaldo, jehož fotka na Instagramu stojí 975 tisíc (22,3 mil. Kč). Sledovatelů má přes 176 milionů.

Na 4. příčce se umístila už zmiňovaná Kim Kardashian. Sledujících má sice méně než Selena Gomez – 144 milionů, ale její příspěvek stojí o pár tisíc více. Nechá si zaplatit 910 000 dolarů. V českých necelých 21 milionů korun.

5. nejplacenější celebritou na Instagramu je Selena Gomez. Ta má 135 milionů sledujících a za fotku si účtuje 886 000 dolarů. V přepočtu 20,2 milionů korun.

Reklama

Související témata:

Doporučované