Hlavní obsah

Kdo z ministrů nové vlády letos skončí? Výroční tipovačka Vlevo dole

Foto: Profimedia.cz, Seznam Zprávy

Poslední letošní epizoda podcastu předpovídá, co nás čeká v politice v nadcházejícím roce.

Reklama

Článek

Jaký bude rok 2022 v české politice? Ani po volbách si moc neoddechneme. Sotva se nová vláda rozkouká a pustí do boje s inflací, covidem, drahými energiemi a ze řetězu utrženými státními výdaji (jak si to aspoň plánuje), je tu červenec – a Fialův sebevražedný kabinet ještě navíc zaměstná předsednictví EU.

Do toho na podzim přijdou senátní a komunální volby, v nichž vládní strany chtějí obhajovat své letošní zisky. A jakmile se odhlasuje, vypukne další divoká kampaň před volbami prezidentskými, které už v minulosti dokázaly rozhoupat leckterou vládu.

Političtí reportéři Seznam Zpráv Lucie Stuchlíková a Václav Dolejší v poslední letošní epizodě svého podcastu Vlevo dole tipují, jak to všechno dopadne a co se v domácí politice v příštím roce stane. A samozřejmě také porovnají své rok staré prognózy se skutečností.

Připomeňte si loňské předpovědi Vlevo dole

Kolik ministrů podle dvojice Stuchlíková–Dolejší letos ve vládě skončí? Zastaví ministr zdravotnictví Válek covid, nebo epidemie ukončí jeho politickou kariéru? A na které ministerstvo jako první přijde Národní centrála proti organizovanému zločinu? A chtěli byste za hlavu státu Vaška, nebo Lucii? Poslechněte si skorosilvestrovský speciál politické talkshow Vlevo dole!

Vlevo dole

Podcast Václava Dolejšího a Lucie Stuchlíkové, politických reportérů Seznam Zpráv.

Politické kauzy, problémy tradičních i nových stran, historky ze zákulisí volebních sjezdů i Sněmovny. Nový díl každou středu na Podcasty.cz, na Seznam Zprávách a ve všech podcastových aplikacích.

Jaká epizoda vás bavila nejvíc? Co máme zlepšit? Své podněty, připomínky nebo tipy posílejte na e-mail audio@sz.cz.

Reklama

Doporučované