Hlavní obsah

Vlevo dole: Odposlechli jsme, co řekl Fiala nově zvolenému prezidentovi

Foto: David Neff, Seznam Zprávy

Co si řekli po prezidentské volbě? Nejen to se dozvíte ve speciální epizodě Vlevo dole.

Reklama

Článek

V Karlíně euforie, na Chodově pohřeb. Autoři podcastu Vlevo dole vyrazili do volebních štábů obou kandidátů, aby pro vás v reportáži zachytili unikátní atmosféru třetí přímé prezidentské volby.

„U Petra Pavla panoval optimismus už ve chvíli, kdy se zavřely volební místnosti. Ale ta oslava byla překvapivě, tak trochu vojensky, strohá - možná všichni čekali, že odejde nově zvolený prezident, a pak to teprve rozpumprlíkovali,“ popisuje Václav Dolejší atmosféru u úspěšného kandidáta.

Poslechněte si také reportáž z prezidentských kampaní:

Zato u Andreje Babiše byly jen kyselé obličeje. Pokud už se tedy nějaké ukázaly. „Oceňuji, že Babiš udržel dekorum a uznal výsledek voleb. Ale překvapilo mě, že evidentně zvažuje, jestli si nechá poslanecký mandát,“ líčí Lucie Stuchlíková náladu v konkurenčním štábu.

Co teď bude s Andrejem Babišem a hnutím ANO? Jaký nejsilnější zážitek si podcasteři z prezidentských voleb odnášejí? A chcete vědět, jaký hovor Václav odposlechl mezi Petrem Fialou a Petrem Pavlem? Poslechněte si speciální reportážní epizodu Vlevo dole!

Vlevo dole

Podcast Václava Dolejšího a Lucie Stuchlíkové, politických reportérů Seznam Zpráv.

Politické kauzy, problémy tradičních i nových stran, historky ze zákulisí volebních sjezdů i Sněmovny. Nový díl každou středu na Podcasty.cz, na Seznam Zprávách a ve všech podcastových aplikacích.

Jaká epizoda vás bavila nejvíc? Co máme zlepšit? Své podněty, připomínky nebo tipy posílejte na e-mail audio@sz.cz.

Reklama

Doporučované