Hlavní obsah

Berenika Kohoutová: Obsazují mě do rolí hodně divokých holek

Jak si Berenika užila soutěž Tvoje tvář má známý hlas?Video: Dominika Nováková, Seznam Zprávy, Youtube.com

 

Reklama

Berenika Kohoutová, dříve Čecháková, je česká herečka, zpěvačka, dabérka, ale i blogerka a spisovatelka. V současné době hraje hlavně v divadle a připravuje novou desku.

Článek

„Jsme v půlce a doufám, že na jaře by se mělo všechno doklepnout, vydat singl a videoklip,“ říká Berenika Kohoutová. Na nové desce spolupracuje s producentem Jiřím Burianem. Půjde převážně o pop a elektro pop.

Berenika se stala vítězkou poslední řady soutěže Tvoje tvář má známý hlas. Soutěž si užila. „Myslím, že se mi dlouho nepodaří, aby by mě něco takhle bavilo a naplňovalo. Byl to velký zážitek.”

Kromě zpěvu se věnuje i herectví. Aktuálně hlavně v divadle ve Studiu DVA. Dostává příležitosti hlavně v muzikálech. Když natáčí film, hraje většinou „záporačky“. „Jsem hodně obsazovaná do rolí hodně divokých holek, drzých, nesympatických, problémových. Takové role se hrají vždycky lépe než ty optimistické.”

Po matce spisovatelce a otci textaři zdědila Berenika i spisovatelský talent. „S mojí kamarádkou Marikou Šopovskou jsme vedly blog Sedmilhářky, který se vydal i knižně. Ale je to něco úplně jiného, než když člověk vysedí knihu, třeba jako máma, to obdivuji a nikdy bych to nezvládla.”

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Doporučované