Hlavní obsah

Botox je pro mě únik od hraní v muzikálech, říká zpěvák Jan Kopečný

Rozhovor s Janem Kopečným.Video: Kristýna Gregorová

 

Reklama

Aby mohl na pódiu ukázat i své pravé já a nejenom naučené role, založil zpěvák Jan Kopečný novou kapelu Botox. I o ní povyprávěl ve studiu Slavných.

Článek

Přestože je frontmanem skupiny Botox, uvědomuje si, že jako zpěvák není nejdůležitější. Také proto se rozhodl být součástí kapely a nevystupovat jako sólový zpěvák kapelou doprovázený. Hned prvním počinem tohoto hudebního uskupení je song Popelář, který dává jasně najevo, že kluci mají nadhled a humor jim není cizí. „Jezdit na popelářském autě, to chtěl zkusit snad každý kluk, tak jsme si řekli, že nebudeme zpívat o tom, že jsme chtěli být herci nebo zpěváky,“ říká Jan Kopečný.

A dětská přání se mu tak, až na jedno, vyplnila. Stal se zpěvákem a díky této profesi si na malý moment vyzkoušel i práci popeláře. Jedinou nesplněnou touhou je pilotování letadla, pro to má však jasnou omluvu. „Trošku se bojím létání a hlavně mám strach z výšek,“ prozradil zpěvák se smíchem. Fanynky si tak mohou oddychnout, Honzovi nezbývá, než zůstat u zpěvu. A těšit se tedy můžeme na další autorské songy jako například Mám svý svaly rád, Stalker či Guma. O čem je tenhle song, však zpěvák prozradit nechtěl. Nezbývá než si počkat...

Reklama

Související témata:

Doporučované