Hlavní obsah

Česká Barbie a český Ken se poprvé setkali. Ona má čerstvé osmičky a plánuje odstranění žeber

Česká Barbie se s českým Kenem potkala poprvé ve studiu.Video: Kristýna Gregorová

 

Reklama

Gabriel Jiráčkovou a Roberta Paulata zná každý spíše jako Barbie a Kena. I když je dělí více než dvacet let, mají mnoho společného. Například lásku k dokonalému vzhledu.

Článek

Gabriel je čerstvých osmnáct let a má za sebou zvětšení prsou a úpravu rtů. Robert prodělal dvě úpravy nosu a oba považují za „klasiku“ neinvazivní úpravy obličeje. Média však o obou často píšou, že prodělali vícero plastik. Kenovi připisují až 43 operativních zákroků: „Je to nesmysl. Myslím si, že plastika by měla být o psychoterapii a měla by řešit různé defekty. Takže já využívám plastické operace opravdu, když mám nějaký problém. Tím byl pouze můj nos,“ řekl Robert Paulat.

To Barbie má jiné plány a zvětšením ňader s plastikami rozhodně neskončila. Chystá se například na odstranění žeber: „Na první zákroky jsem musela mít souhlas rodičů, protože mi bylo sedmnáct. Ti mě však plně podporují a jsou rádi, že nezevluji se svými vrstevníky a žiji život, který jsem si vysnila,“ osvětlila Gabriel.

Oba se shodují, že ačkoliv jim přezdívky Barbie a Ken nevadí, rozhodně po nich netoužili. V obou případech za nimi stojí média. Uvědomují si však, že toto označení pomáhá lidem, aby si je lépe pamatovali, a tak toho využívají. Jak je jejich image živí a jak Barbie zvládla zvětšení ňader na číslo osm? To se dozvíte v úvodním videu.

Reklama

Související témata:
Gabriela Jiráčková

Doporučované