Hlavní obsah

Co si v létě obléknout? Inspirujte se českými youtuberkami a blogerkami

Inspirace na léto od českých youtuberek a blogerek.Video: Dominika Nováková, Seznam Zprávy

 

Reklama

České youtuberky a blogerky udávají trend. Co fotka na sociálních sítích, to vyladěný outfit. Jak se v létě obléká Shopaholic Nicol nebo youtuberka Style With Me? Přinášíme vám top 5 letních outfitů.

Článek

Youtuberka, instagramerka a také moderátorka Televize Seznam Shopaholic Nicol se prostě obléknout umí. V létě ji často potkáte ve slamáku nebo jiném klobouku. A nebojí se ani outfitů, na které některé z nás nemají odvahu - třeba lacláče. Ale když jde Nicol sbírat jahody, proč ne? A právě ve spojení s kloboukem vypadá outfit moc hezky. Jejím poměrně čerstvým kouskem v šatníku jsou zajímavé šaty a trochu také kabát. Společně s teniskami vypadá takový kousek oblečení skvěle.

Sesterské duo A Cup of Style Nicole a Lucie se v módě také umí pohybovat. V poslední době byly ale na sociálních sítích vidět hlavně v plavkách a neoprenech. Účastnily se mistrovství české a slovenské republiky v surfu ve Španělsku. Kromě surfování ale na svém YouTube kanálu také vymysleli skvělou módní výzvu 5x jinak. V pěti způsobech musely nastylovat jednu jedinou věc. Lucie si vybrala šaty a Nicole kalhoty culottes. Nelehký úkol, holky z A Cup of Style se s ním ale popraly skvěle.

Také youtuberka Style With Me zásobuje Instagram módními fotografiemi. Jednoduché outfity jako crop top s kraťasy nebo širokými kalhotami jí prostě sedí. Její doménou je ale přeci jen stále YouTube. Tam se věnuje různým scénkám a radám, móda ale určitě nechybí. Nedávno youtuberka vydala video, kde spojila síly se svojí maminkou. Tu nalíčila a oblékla podle svého vzoru. Jak to holkám sluší, posuďte sami.

Ina T.  je fashion a lifestyle blogerka na plný úvazek. Nadšenec do extravagantních modelů české i zahraniční originální tvorby také nezapomíná fotografie letních outfitů předvádět na sociálních sítích. Netradiční šaty nebo obrovský klobouk. To je její styl. V růžovém golfovém outfitu  rozhodně rozsvítí nejedno hřiště.

Tahle holka má i stylový overal na surf! Česká Miss World 2016 Natálie Kotková vypadá vždy skvěle. Navíc to na surfu opravdu umí. Nedávno vyhrála druhé místo na surfcampu v kategorii začátečníků. Kromě fotek v neoprenu na jejích sociálních sítích nechybí ani ty v plavkách. A kdo jiný než právě ona by měl takové fotografie na Instagram postovat.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? .

Reklama

Doporučované