Hlavní obsah

Daniel Landa na podzim oslaví jubileum, při té příležitosti chystá turné

Daniel Landa na podzim chystá turné k 50. narozeninám.Video: Dominika Nováková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Daniel Landa na podzim oslaví 50. narozeniny. K takové příležitosti se hodí také pořádná oslava, ta bude dokonce několikanásobná v podobě turné s názvem Best of tour. Po velekoncertě v roce 2015 se Landa vrací do velkých prostor.

Článek

Best of tour neboli turné 50 vypukne 24. října koncertem v Bratislavě. V rámci narozeninové oslavy chce Landa na koncertech zahrát co nejvíc písniček, které mají lidé nejradši. Patří mezi ně například Pozdrav z fronty, Protestsong, Bílá hora nebo Motýlek.

V záhlaví turné jsou dvě číslovky: Padesátka prozrazuje Landovo podzimní životní jubileum, stovka připomíná výročí republiky. „Já bych chtěl na turné jenom velmi krátce upozornit na to, že svoboda a samostatnost je věc křehká a stála mnoho životů a zlomených osudů. Mám pocit, že si to mnohdy neuvědomujeme. Svoboda jako taková, svoboda slova, projevu, atmosféra svobody projevu mizí, to si nenalhávejme,” říká Daniel Landa.

Na turné Daniela Landy nebude chybět ani hostující zpěvák, letos se jedná o Přemysla Pálka, který hraje v divadle Kalich v Landově muzikálu Krysař. „Má dobrou figuru a kondici, dobře zpívá a moji hudbu zná a dobře ji interpretuje.”

Vstupenky na pražský koncert už jsou vyprodané, Brno se podle Landy vyprodá brzy. Do ostatních měst vstupenky ještě jsou.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den premiérově od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Související témata:

Doporučované