Hlavní obsah

Dcera Michala Tučného vzpomíná na otce díky kapele Jelen, čeká je turné

Jelen a Michaela Tučná v pořadu Slavní na Televizi Seznam.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Skupina Jelen oživuje odkaz Michala Tučného. A není na to sama. Ke spolupráci si přizvala i dceru country legendy Michaelu. Společně vystoupí na devíti koncertech po celé republice.

Článek

„Přišlo mi samozřejmé na jejich nabídku kývnout. Bylo to ale určitě kluky v kapele. Mám všechny tátovy písničky v hlavě a tak ohrané, že z toho už nostalgie nečouhá. Vystupování s Jelenem mě baví a hodně si to užívám,“ přiznala v Televizi Seznam Míša Tučná, jež s Jelenem natočila klip k písni Spím v obilí.

„Když Jelen byl ještě neznámou kapelou, tak Stodola Michala Tučného byla před nějakými pěti lety prvním větším festivalem, kam nás pozvali. Byl to pro nás velký zážitek, na který jsme nikdy nezapomněli. A když jsme se dozvěděli, že Stodola letos nebude, tak nám to bylo líto. Řekli jsme si, že by bylo fajn písničky Michala Tučného připomenout. Hned jsme oslovili Míšu, přišlo nám to logické, kdyby si s námi zazpívala. Viděl jsem v tom příjemnou nadstavbu,“ uvedl za kapelu frontman Jindra Polák.

Celý rozhovor si můžete pustit v úvodním videu. Najdete ho také v aktuálním vydání magazínu Slavní, který v Televizi Seznam můžete sledovat každou neděli od 21 hodin.

Reklama

Související témata:

Doporučované