Hlavní obsah

Dnes večer v TV Seznam: Britské předsvatební šílení, portrét mladého hudebníka NobodyListen a mocný lobbista Jansta ve Výzvě

Televize Seznam.

Reklama

Co vás čeká ve večerním programu naší Televize Seznam? Podívejte se na ochutnávku hlavních pořadů.

Článek

20:00 - #ZDAVUVEN: Jakub Strach

Hledání mladých Čechů a Slováků, kteří něco dokázali. Tentokrát s hudebním skladatelem, producentem a DJ Jakubem Strachem, který se prezentuje jako NobodyListen.

Hudba je pro něj vším. A ačkoliv vy jeho jméno možná ještě neznáte, právě s jeho hudbou už se vaše podvědomí s největší pravděpodobností někdy setkalo. Dýdžeje Jakuba Stracha alias NobodyListen představuje ve svěžím portrétu Anita Baselová.

Když si jdete za svým snem. Příběh hudebníka NobodyListen v pořadu #ZDAVUVEN.Video: Seznam Zprávy, Seznam Zprávy

20:30 - Mapa: Britské předsvatební šílenství

Jak bude vypadat královská svatba? Jak se princ Harry a jeho Meghan hledali, až se našli? Na co se v Británii sází a jaké výzvy před královskou rodinou stojí?

Nepochybně jde o společenskou událost roku. Britský princ Harry pojme v sobotu na hradě Windsor za svou choť herečku Meghan Markleovou. V minulosti věc naprosto nemožná: královnin vnuk by si jen těžko mohl vzít rozvedenou americkou míšenku. Jak se proměnila britská panovnická rodina i obyčeje? A jak bude celá svatba vypadat?

Uznávaný zahraniční zpravodaj Jiří Hošek se ve svém pořadu Mapa věnuje globálním fenoménům současné doby. Tentokrát se vypravil přímo do Velké Británie.

Mapa Jiřího Hoška plná informací o chystané královské svatbě. Video: Seznam Zprávy, Seznam Zprávy

21:00 - Výzva: Miroslav Jansta

Co říká na vládní dohodu mezi ČSSD a ANO? Dají jí sociální demokraté v referendu zelenou?

Přestože má pozastavené členství v ČSSD kvůli loňské kauze se sportovními dotacemi, patří stále k vlivným postavám ve straně a hlavně znalcům jejího fungování. Předseda České unie sportu Miroslav Jansta ve Výzvě Zuzany Kubátové.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Související témata:

Doporučované