Hlavní obsah

Dnes večer v TV Seznam: Šťastné pondělí, padnoucí džíny a pravá i levá ruka Angely Merkelové

Co vás čeká ve večerním programu naší Televize Seznam? Podívejte se na ochutnávku hlavních pořadů.

Reklama

Článek

Dnes ve 20:00 – Šťastné pondělí Jindřicha Šídla

Týden kolem nás pohledem populárního komentátora Jindřicha Šídla. Originální „retro” grafika Tomáše Dusila. Pravdy a lži kolem nás, kterým se zasmějete.

Šťastné pondělí Jindřicha Šídla (zkrácená verze pro web Seznam Zprávy, večer v televizi se můžete těšit na celý pořad).Video: Šídlo Jindřich, ČTK, Seznam Zprávy, Youtube.com

Dnes ve 20:30 – #ZDAVUVEN: Patrik Diamant

Chtěl být podnikatelem. A našel díru na trhu. To když opakovaně marně hledal v obchodech padnoucí džíny. Tehdy si uvědomil, že tenhle problém netrápí jen jeho. Navzdory tomu, že o daném oboru absolutně nic nevěděl, rozjel velmi úspěšný byznys. Podnikatele Patrika Diamanta představuje ve svěžím portrétním pořadu Anita Baselová.

Pořad #ZDAVUVEN je věnovaný mladým Čechům a Slovákům, kteří něco dokázali a stali se inspirací pro ostatní.

Malá ochutnávka pondělního pořadu #ZDAVUVEN s Patrikem Diamantem.Video: Anita Baselová, Seznam Zprávy

Dnes ve 20:30 a 21:00 – Výzva Seznamu

Tereza Willoughby si do studia Seznamu pozvala režisérku a dokumentaristku Olgu Sommerovou. A ptát se bude, zda se vyhlášeních Českých lvů o víkendu změnilo v politickou agitku.

Někdy stačí kuriózní záchvat, třeba, že začnete žehlit. Špičkový neurochirurg Jan Klener o příznacích nádoru v hlavě ve Výzvě Renaty Kalenské.

Dnes ve 22:00 – Příliš měkké sankce v Mapě Jiřího Hoška

S prvními ekonomickými sankcemi přišel nejspíš už Periklés, když roku 432 před naším letopočtem nařídil blokádu Megary. Dnes mají sankce sloužit k ukončení konfliktů a genocid, dodržování lidských práv nebo k jadernému odzbrojení. Jejich účinnost je přitom více než sporná, jak dokládá pořad Mapa Jiřího Hoška, ve kterém uznávaný zahraniční zpravodaj rozebírá globální fenomény současné doby. Zblízka se podívá zejména na sankce EU vůči Rusku.

Seznámí vás také s Beate Baumannovou, pravou i levou rukou Angely Merkelové, která už čtvrt století stojí věrně po boku nejmocnější ženy světa.

Malá ochutnávka pondělního pořadu Mapa Jiřího Hoška o sankcích i vlivné zákulisní hráčce německé politiky.Video: Seznam Zprávy

Už máte naladěnou Televizi Seznam?

Jak postupovat, se dozvíte ZDE.

Jak vypadalo vysílání Televize Seznam během prezidentských voleb?Video: Seznam Zprávy

Reklama

Související témata:

Doporučované