Hlavní obsah

Dnešní výchova je příliš volná a děti se neumějí chovat, míní DJ Lucca

Magazín Slavní: DJ Lucca se chce opět naplno věnovat práci.Video: Kristina Gregorová, Seznam Zprávy

 

Reklama

V posledních letech bylo o Lucii Dvořákové alias DJ Lucce slyšet o něco méně. Práci trochu omezila, aby se věnovala synům Michalovi a Františkovi, které má s manželem, hudebníkem Michalem Dvořákem. Výchova synů je pro ni na prvním místě a také má jasnou představu, jací lidé by z nich měli vyrůst.

Článek

„Měli by z nich vyrůst gentlemani. Teď je výchova tak volná, že si občas děti dělají co chtějí a fakt neposlouchají. Neříkám, že moji kluci jsou nějací vzorní, ale snažíme se. Takže prostě féroví lidé, gentlemani… a aby byli šťastní a spokojení,“ přeje si dýdžejka.

A čím se podle ní synové budou v dospělosti živit? „Mladší má hudební sluch. I manžel říká, že je hodně kreativní. Starší teď zase jede pořád jaderné elektrárny, Černobyl, vymýšlí nějaké pokusy, takže možná vědec? Nevím… myslím, že jsou ještě malí,“ říká Lucie s tím, že teď chlapci potřebují hlavně pevnou ruku. Tou je obvykle manžel.

„Kluci jsou divocí, tak musí. Já jsem máma a chci, aby ve mně měli tu mámu, ne abych na ně každou hodinu řvala jako semetrika. Ale občas také musím, protože jsou divocí a musí poslouchat a být vychovaní, jinak bude celá rodina v chaosu.“

Nyní se však rozhodla, že je na čase vrátit se zase naplno do práce.

Jaké jsou tedy cíle Lucie Dvořákové a má nějaké místo, kde by si opravdu přála hrát? To už se dozvíte v úvodní reportáži, která je součástí magazínu Slavní. V premiéře jej můžete sledovat na Televizi Seznam každé úterý od 21:00.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

A sledujte nás také na Facebooku.

Reklama

Související témata:
Lucie Dvořáková

Doporučované