Hlavní obsah

Šťastná křižovatka: „Ku*da sem, ku*da tam“. Ptali jsme se lidí na Zemana

Václav Dolejší s kamerou a mikrofonem vyráží do terénu.Video: Václav Dolejší, Seznam Zprávy

 

Reklama

„Pussy“. Co vám odpovědí lidé, když se jich zeptáte na nejkrásnější vzpomínku s Milošem Zemanem.

Článek

Obliba dosluhujícího prezidenta je na dně, v posledních letech na Hradě mu přestali důvěřovat dokonce i jeho voliči. Teď když po deseti letech opouští prezidentský úřad, si mnoho lidí oddechlo, že jsme dobu temna přežili bez větší újmy.

V situaci, kdy všichni velmi kriticky hodnotí jeho éru jako peklo, vyrazil reportér Šťastného pondělí Václav Dolejší s kamerou a mikrofonem splnit nesnadný úkol: zkusit najít na Zemanově prezidentství něco pozitivního. Alespoň nějakou jednu maličkost.

Proboha, snad Zeman nemůže být stoprocentně jen záporná postava? Snad lidé vydolují z paměti nějakou nejkrásnější vzpomínku na Miloše Zemana. Nebo nějaký moment, kdy se s končícím prezidentem nejvíc zasmáli a který je nejvíc pobavil. Podívejte se na Šťastnou křižovatku.

Podívejte se

Miloš Zeman končí. A to zároveň znamená, že končí i jeho nejbližší spolupracovníci: Mynář, Ovčáček, Nejedlý a Kruliš. Co teď budou dělat? To vám řekneme ve Šťastném pondělí.

Satirický pořad Šťastné pondělí vychází každé pondělí v osm hodin ráno na webu Seznam Zpráv. Vždy ten stejný den si můžete poslechnout i nový Šťastný podcast, ve kterém se na témata aktuálního dílu (a nejen na ně) podíváme ještě podrobněji.

V týdnu vás Václav Dolejší vezme na Křižovatku Anděl, kde se ptá lidí na aktuální problémy, které nás trápí. Každou sobotu pak čtěte Šťastné slovo, pravidelnou zábavnou glosu Jindřicha Šídla. A nezapomeňte nás také sledovat na našem facebooku, twitteruinstagramu, kde najdete ještě víc ze Šťastného pondělí.

Reklama

Doporučované