Hlavní obsah

Draco Malfoy v Praze hrál a zpíval, nikdo si ale slavného čaroděje nevšiml

Draco Malfoy v Praze hrál a zpíval, nikdo si ho však nevšímal.Video: Lucie Hlubučková

 

Reklama

Herec přijel do Prahy na natáčení nového filmu. Při tom v ulicích české metropole zahrál a zazpíval. Nikdo ho nepoznal. Splynul s davem.

Článek

Herec Tom Felton, představitel Draca Malfoye z britské filmové čarodějnické série Harry Potter, tento týden navštívil Prahu. Přijel kvůli natáčení svého nového filmu Ofélie.

Vystoupení bez publika

Na své sociální sítě Felton umístil video, jak v centru české metropole zpívá a hraje na kytaru. Jeho představení se však obešlo bez publika, nikdo z kolemjdoucích v něm hvězdu jedné z nejslavnějších filmových sérií totiž nepoznal. Vystoupení tak zůstalo anonymní. Okolí herce ignorovalo nejspíš hlavně proto, že spolu s přibývajícím věkem se Felton své filmové postavě už příliš nepodobá.

Podívejte se ve videu nad článkem, jak někdejší uhlazený blonďáček Draco vypadá dnes a jak hvězdu kolemjdoucí ignorovali.

Kromě videa Malfoyův představitel umístil na Instagram i svou fotografii z Barrandovských ateliérů. Premiéra filmu Ofélie je plánována na příští rok. Kromě Feltona ve filmu hraje například Daisy Ridley, Naomi Watts nebo Clive Owen.

Reklama

Související témata:
Tom Felton

Doporučované