Hlavní obsah

Drogy, prostituce a podsvětí v Praze. Janek Rubeš zpovídá autory Černoty

Hostem Janka Rubeše jsou tvůrci pořadu ČernotaVideo: Janek Rubeš, Seznam Zprávy

 

Reklama

Praha není jenom město krásných památek a zajímavých míst. Praha to jsou i drogy, prostituce, podvodníci a nelegální činnost. O těchto tématech natočili řadu zajímavých materiálů. Teď se potkali V centru. Ptejte se s Jankem Rubešem tvůrců pořadu Černota.

Článek

Drogy, prostituce, internetoví predátoři a další témata, která podsvětí Prahy skrývá, jsou odhalena v dokumentárním cyklu Stream Černota. Ponořte se do organizovaného zločinu a sledujte autentické záběry natočené skrytou kamerou přímo z ulic našeho hlavního města.

Martin Klesnil a Patrik Fiala v roce 2013 spolu začali točit videa s hlavičkou Nezapomenutelní na svůj YouTube kanál, který si okamžitě získal pozornost tuzemských médií. Mezi nimi byla i internetová televize Stream.cz, která s nimi v roce 2014 uzavřela smlouvu o tvorbě stejnojmenného pořadu. Pro internetovou televizi vytváří i další projekty. Mezi nimi je i nový projekt Černota.

Janek Rubeš je český dokumentarista, kameraman a reportér Seznam Zpráv. Nejčastěji se věnuje podvodům v Praze i krásám hlavního města ve svém pořadu Honest Guide. V loňském roce se stal Osobností českého internetu. Časopis Forbes ho zařadil do jednoho ze svých žebříčků 30 pod 30.

Pořad V centru sledujte každou středu od 20:00 na Televizi Seznam a na Facebooku.

Praktický návod k naladění najdete zde.

Reklama

Doporučované