Hlavní obsah

Eskalátor náhle zrychlil a lidé přes sebe začali padat, muž přišel o část nohy

Eskalátory v římském metru najednou prudce zrychlily a lidé na sebe začali padat (video obsahuje znepokojivé záběry).Video: zdroj: twitter/com/@RBWorldorg

 

Reklama

Nejméně dvacet lidí bylo v úterý večer zraněno v metru v Římě, když eskalátor s cestujícími náhle zrychlil a zřítil se. Sedm lidí je ve vážném stavu, z toho jeden člověk přišel o část nohy. Příčina poruchy jezdících schodů zůstává nejasná. Informovala o tom agentura AP.

Článek

Incident, který se stal na stanici Repubblica, byl zveřejněn na internetu. Při náhlém zrychlení eskalátoru na sebe lidé začali padat a ostatní z vedlejšího eskalátoru se jim snažili pomoci.

Většinu zraněných tvoří ruští fotbaloví fanoušci, kteří přijeli na zápas týmů AS Řím a CSKA Moskva. Sedm lidí je podle italských úřadů ve vážném stavu, většina utrpěla zranění dolních končetin.

Starostka Říma Virginia Raggiová uvedla, že podle svědků krátce před nehodou lidé na eskalátoru tančili a skákali. Římský dopravní podnik oznámil, že eskalátory v metru jsou pravidelně udržovány.

Reklama

Doporučované