Hlavní obsah

Hledáte paní na hlídání? Tuhle opravdu nechcete! A tip na místo, kde se rodiče najedí a děti zabaví

Jak se najíst i s dětmi? Pro rodiče se časem hlavním měřítkem kvality restaurace stává velikost herny a počet hraček.Video: Zuzana Hodková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Mnozí rodiče se bez paní na hlídání neobejdou. Jak najít tu pravou? Další díl MAMAblogu poradí, jak si proklepnout toho, koho si pustíte do domu, jaké typy chův na trhu vlastně působí a jaké rozhodně nebrat.

Článek

Vybrat chůvu k dětem může být nadlidský úkol. A to i v případě, že se obrátíte na specializovanou agenturu. Nejdůležitější je totiž osobní pohovor. Co by v něm nemělo padnout a jak poznáte, že tahle paní pro vaše dítě a hlavně pro vaši rodinu opravdu není vhodná? Odpovědi najdete ve videu.

A MAMAblog přidává i tip na rodinnou restauraci. I když míst, kam můžete s dětmi, výrazně přibývá, ne všude se skutečně zabaví. Pražský podnik Králík v rádiu vypadá na první pohled jako velký dětský koutek, ale také tam dobře vaří.

Herna je placená, cena se odvíjí od útraty rodičů v kavárně a děti tu pohlídá vyškolený personál. V letních dnech si navíc děti mohou hrát na dvorku, kde je kromě hraček i malý bazének. Tohle místo je pro mámy a táty s dětmi. Pokud ale do této skupiny nepatříte a nemilujete u jídla dětský křik či pláč, asi vás tento podnik tolik neosloví.

Jak a podle čeho jste vybírali paní na hlídání? Dejte nám vědět prostřednictvím aplikace Videokomentáře nebo na Instagramu @mamablog_eda.tob.

Reklama

Doporučované