Hlavní obsah

Jak se zbavit nevhodného vánočního dárku? Možným řešením jsou online bazary

O portálu Sbazar.cz ve studiu mluvil projektový manažer webu Pavel Kolář.

 

Reklama

Nejčastěji lidé po Vánocích na portálu Sbazar.cz nabízejí například oblečení nevhodných velikostí.

Článek

Internetové bazary po Vánocích nabízejí dárky, které lidé dostali a nehodí se jim. Jedním z nich je také portál Sbazar.cz. Po Vánocích lidé na bazarech prodávají například oblečení nevhodných velikostí nebo sportovní vybavení. „Ono trefit v obchodě velikost přilby pro své dítě nebo pro vnuka asi není úplně jednoduchý úkol,” uvedl projektový manažer webu Sbazar.cz Pavel Kolář.

Pokud chtějí lidé nabídnout zboží na Sbazaru.cz, je nutné být registrovaným uživatelem Seznamu, ověřit svoje telefonní číslo a vyplnit vkládací formulář. „Je určitě vždycky vhodné nesnažit se zatajovat reálný stav věci, kterou nabízím k prodeji,“ doplnil Kolář s tím, že prodejce tak předchází případným reklamacím.

Návštěvníci portálu Sbazar.cz, kterých je měsíčně kolem 2 milionů, na web zavítají kvůli tomu, že chtějí něco koupit nebo prodat. Výjimkou však nejsou ani lidé, kteří se chodí jen inspirovat nebo si dělat rešerši o cenách zboží.

V pravidelné relaci Ráno na gauči se štáb Seznam Zpráv podíval do muzea fotbalového klubu Bohemians 1905. Co vše je zde k vidění, se můžete podívat ve videu pod článkem.

V ranní relaci moderátor Radek Hrdina také navštívil muzeum fotbalového klubu Bohemians 1905.

Reklama

Doporučované