Hlavní obsah

Jak uřídit pytel blech? Zpráva o přípravě prezidentské debaty

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Na každý nový článek vám budeme posílat upozornění do emailu.

Reportéři Seznamu: Sabina Slonková zpovídá Jiřího Kubíka, jednoho z moderátorů velké prezidentské debaty na Seznamu.Video: Sabina Slonková

 

Známá reportérka Sabina Slonková za kulisami velkých případů, kterým se věnovala redakce Seznam Zprávy.

Článek

Jaké největší bezpečnostní riziko dnes hrozí Česku? Jmenovali by premiérem trestně stíhaného politika? A jak s tím souvisí text písně Levandulová?

To všechno zaznělo v debatě šesti prezidentských kandidátů v pražském sídle Seznamu, která se odehrála na podzim 2017 a byla vůbec prvním setkáním mužů, již chtějí na Pražském hradě vystřídat Miloše Zemana.

Debatu moderovali redaktoři Seznam Zpráv Jindřich Šídlo a Jiří Kubík. A právě Jiří Kubík poodhalil v rozhovoru s novinářkou Sabinou Slonkovou, jak se taková akce připravovala. Jak se vybíralo, koho pozvat, jak těžké bylo debatu uřídit. A prozradil třeba i to, kdo z kandidátů měl podle něj největší charisma, kdo se ukázal jako nejsilnější řečník.

Rozhovor Slonkové a Kubíka si můžete pustit v úvodním videu. Je součástí pořadu Reportéři Seznamu, celý si jej můžete pustit pod článkem.

Reportéři Seznamu: Se Sabinou Slonkovou o kauze ČEZ mluvila redaktorka Zuzana Kubátová. O prezidentské debatě Jiří Kubík. A o příběhu Mašínových Jaroslav Gavenda.Video: Sabina Slonková

Doporučované