Hlavní obsah

Jak vlastně požádal princ Harry Meghan o ruku? Žádost byla stejně nečekaná jako romantická

Mapa Jiřího Hoška: Nejen o tom, jak bratr následníka trůnu požádal o ruku svou vyvolenou.Video: Jiří Hošek, Seznam Zprávy

 

Reklama

Královská svatba Harryho a Meghan se nezadržitelně blíží. Ze všech úhlů pohledu vám ji představíme ve speciálním vydání Mapy Jiřího Hoška.

Článek

Královská svatba britského prince Harryho a americké herečky Meghan Markleové by měla z hlediska královského protokolu pokulhávat za veselkou prince Williama a Kate Middletonové v roce 2011. Jenže realita nejspíš bude odlišná.

Každopádně Harry požádal svou americkou lásku o ruku dost nečekaně, prý během běžného večera v Nottingham Cottage. V troubě se peklo kuře, když Harry klesl na jedno koleno. Meghan prý tak spěchala se svým „ano“, že ho žádost ani nenechala dokončit...

V pořadu Mapa se Jiří Hošek vydal do Londýna a do dějiště svatby, Windsoru, aby se odborníků na královskou etiketu, marketing nebo královské sázky vyptal na zajímavé a exkluzivní detaily kolem ostře sledované události.

Dozvíte se, že ještě před několika desítkami let by podobný sňatek nebyl možný. Zajímalo nás i to, jaké bude postavení zamilovaného páru v královské rodině, která prochází obdobím turbulentních změn. Dozvíte se i to, jak Britové na Royal Wedding sázejí nebo jak královská rodina představuje exkluzivní značku, která pomáhá Británii prodávat. Mimochodem podle odhadu Brand Finance přinese svatba Harryho a Meghan do britské státní pokladny jen za letošní rok dodatečnou miliardu liber.

Mapa Jiřího Hoška: V úterý 15. května od 20:30 na Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Doporučované