Hlavní obsah

Kadeřábek pomohl Hoffenheimu k postupu do Ligy mistrů. O zájmu velkoklubů zatím moc nepřemýšlel

Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Obránce Pavel Kadeřábek pomohl gólem svému Hoffenheimu k výhře 3:1 nad Dortmundem. I díky němu jeho tým přeskočil právě Dortmund a zajistil si postup do Ligy mistrů.

Článek

„Že jsme skončili na třetím místě v Bundeslize, je obrovský úspěch. V klubu panuje euforie,“ popsal Kadeřábek. Oslavy úspěchu bezprostředně po zápase byly podle něj ale lehce zmatečné. Na hřiště se totiž vrhlo zhruba deset tisíc příznivců Hoffenheimu. „I když jsme nevyhráli titul, tak oslavy bych k těm titulovým přirovnal,“ dodal šestadvacetiletý obránce.

Mezi Kadeřábkovy největší úspěchy patří stříbro z Mistrovství Evropy hráčů do 19 let z roku 2011 a treble s pražskou Spartou v roce 2014. Letošnímu úspěchu s Hoffenheimem přikládá podobnou váhu.

V posledních měsících se stále častěji mluví o zájmu o Kadeřábkovy služby ze strany velkých týmů. Mezi nimi mají být i Inter Milán nebo AS Řím. Sám Kadeřábek přiznal, že je těžké spekulace nevnímat, ale v sezoně se soustředil na výkony v Hoffenheimu. Co přijde dál, se podle něj uvidí.

Postřehy Pavla Kadeřábka k uplynulé sezoně a úspěchu Hoffenheimu si pusťte v úvodním videu,

Reklama

Související témata:
Pavel Kadeřábek

Doporučované