Hlavní obsah

Kardashian oloupili v Paříži falešní policisté o miliony, West skončil koncert a letěl za ní

 

Reklama

Americká celebrita Kim Kardashian v neděli v Paříži vyvázla bez zranění z ozbrojeného přepadení, při kterém přišla o šperky za milion dolarů a dva mobilní telefony.

Článek

„Je ošklivě otřesená, ale fyzicky v pořádku," uvedla její mluvčí krátce poté, co manžel Kim Kardashian, zpěvák Kanye West, náhle přerušil svůj koncert v New Yorku kvůli „naléhavým rodinným důvodům”.

Kardashian navštívila Paříž v rámci týdne módy. „Dva ozbrojení a maskovaní muži se vloupali do jejího hotelového pokoje," uvedla mluvčí. Podle policie byla Kardashian oloupena, ale nezraněna.

Foto: Jaroslav Brousil

Kim Kardashian dorazila na Paris Fashion Week i se svými sestrami a matkou.

Přepadení se odehrálo okolo třetí hodiny odpolední, nikdo při něm zraněn nebyl. Do rezidence zloděje převlečené za policisty vpustil podle policejních zdrojů domovník, ti mu poté dali pouta a pod pohrůžkou střelnou zbraní ho přinutili odvést je k bytu Kardashian. Výše škody je zatím odhadována na 1 milion dolarů, tedy více než 24 milionů korun, škody se však dále sčítají.

Výše škody není jedinou nejasností. Známo například není, zda s Kardashian byli v době přepadení její tříletá dcera a desetiměsíční syn. Pochybnosti panovaly také nad místem zločinu, neboť mluvčí Američanky nejdříve hovořila o hotelu, média ve svém zpravodajství ale upřesnila, že to byla luxusní rezidence v centru metropole.

V okamžiku incidentu Kanye West v New Yorku zpíval již hodinu na festivalu The Meadows, když najednou publiku oznámil, že koncert skončil, a opustil scénu s tím, že musí odejít kvůli naléhavé rodinné záležitosti.

Pro Kim Kardashian to není poprvé, co v Paříži čelila problémům. V roce 2014 ji během tehdejšího týdne módy při vystupování z auta napadl Ukrajinec Vitalij Sedjuk a málem ji srazil k zemi. Sedjuk, který je výpady proti slavným osobnostem známý, Kardashian zaskočil v Paříži i v uplynulém týdnu, když se pokusil políbit její pozadí, uvedla televize Fox News. Ochranka však jeho počínání rychle učinila přítrž.

Reklama

Doporučované