Hlavní obsah

Kateřina Brožová: Vysněné role nemám, nechci promarnit život čekáním

Kateřina Brožová je jednou z protagonistek muzikálu Doktor Ox. Co o své roli řekla v pořadu Slavní?Video: Kristýna Gregorová

 

Reklama

Úspěšná herečka i zpěvačka pochází z umělecké rodiny. A jak sama říká, právě díky tomu je tím, čím je.

Článek

Rodiče ji k umění přivedli nevědomky – a zcela přirozeně: „Doma se hodně zpívalo, tančilo, a i když jsem měla spoustu jiných nápadů, skončila jsem u umění.“

Kateřina Brožová následně vystudovala DAMU. I když podle ní není škola v oboru nutností, není na škodu jí projít: „Dnes je strašně moc příležitostí k tomu hrát malé role. Třeba v seriálech. A tak je spousta lidí, kteří chtějí rychle hrát a být slavní. Ale občas je to znát na kvalitě,“ míní zkušená herečka.

Sama momentálně zkouší muzikál Doktor Ox a vidět ji můžete v Divadle na Vinohradech, kde začínala již ve třetím ročníku DAMU a před několika lety se sem vrátila. Hostuje také v divadlech Hybernia, Bez zábradlí i v Karlínském divadle. Jaké role ji momentálně zaměstnávají nejvíc? To zjistíte v úvodním videu.

Interview je součástí pořadu Slavní, který můžete vidět každý všední den od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Související témata:

Doporučované