Hlavní obsah

Kramný elektrickým proudem nevraždil. Poslankyně ODS se ostře pustila do ministra Pelikána

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Na každý nový článek vám budeme posílat upozornění do emailu.

To nejlepší z Výzvy: Kramný to elektrickým proudem neudělal, má právo na spravedlivý proces.Video: Renata Kalenská

 

Robert Pelikán je ministr nespravedlnosti, hodnotí lídryně pražské ODS pro volby do Sněmovny Jana Černochová Pelikánovo rozhodnutí nepodat stížnost ve prospěch odsouzeného Petra Kramného.

Článek

Černochová se spolu s exministryní spravedlnosti Helenou Válkovou staví za spolek Šalamoun. Ten na základě nových posudků tvrdí, že Kramný nemohl v Egyptě svou ženu a dceru zabít elektrickým proudem. Soud, který Kramného poslal na 28 let do vězení, i ministr Pelikán jdou podle Černochové na ruku veřejnému mínění.

Poslankyně ODS a starostka Prahy 2 ve Výzvě Seznamu také popsala, jak vznikl nedávný snímek, na němž je vyfotografována s útočnou puškou. Přiznává zároveň, že střelba je její koníček a že má tři zbraně.

Pusťte si celý rozhovor s Janou Černochovou o paktu Babiš-Zeman a o tom, co chybí šéfovi ODS Petru Fialovi: 

Černochová v rozhovoru odmítá, že by byla feministkou, a vysvětluje, proč se jí chlapi bojí. Zároveň kritizuje politický mužský svět a přiznává, že předseda ODS občas mluví nesrozumitelně. Připouští také, že by Petru Fialovi možná neškodilo trochu víc testosteronu.

Související témata:

Doporučované