Hlavní obsah

Krásná herečka Mottlová: „Došla jsem do bodu, kdy chci být mámou a manželkou“

Herečka a zpěvačka Barbora Mottlová ve studiu Slavných. Co na sebe prozradila?Video: Tomáš Zástěra, Seznam Zprávy

 

Reklama

Na Instagramu často zveřejňuje svůdné fotografie. V reálu je ale herečka Barbora Mottlová velmi klidná. Ve studiu Slavných dokonce prozradila, že se občas chová jako šedá myš a nejraději by se brzy stala maminkou.

Článek

„Nevím, jak působím na veřejnost. Já jen vím, co se líbí mým fanouškům a sledovatelům, tak jim to ráda na Instagramu nabídnu. Dokud ještě můžu, myslím, že přijdou doby, kdy to tak famfárové už nebude,“ prozradila kráska, která by se už brzy ráda stala maminkou.

„Je to věkem, jsem v bodu, kdy bych se ráda stala nejen maminkou, ale i manželkou,“ rozněžnila se herečka, která je divákům známá především ze seriálů První republika, Ohnivé kuře nebo Přístav.

Za posledního půl roku bylo Báru vidět hlavně v divadle. Zkoušela novou komedii Letušky s Hanou Gregorovou nebo komedii Příště ho zabiju sám. Po prázdninách ale neochudí ani filmové diváky. Zahraje si ve dvou celovečerních filmech a pokračovat bude i v natáčení seriálů. „Dostala jsem se do nového seriálu, o kterém zatím nemůžu mluvit, a jeden mám roztočený.“

Když má volno, ráda cestuje se svým novým přítelem nebo se věnuje hudbě: „Já si hudbu sama nepíšu, dělám covery. Mám ráda jazz a swing.“

Rozhodně by to ale v budoucnu ráda změnila a stala se plnohodnotnou zpěvačkou s vlastní tvorbou. „Zatím se mi ale nepodařilo najít nikoho šikovného, s kým bych chtěla spolupracovat a kdo by chtěl spolupracovat se mnou,“ směje se.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma?

Reklama

Související témata:
Barbora Mottlová

Doporučované