Hlavní obsah

Lázně ve Skotsku nabízí k procedurám gin zdarma

Ve Skotsku vznikly ginové lázněVideo: AP

 

Reklama

Kvůli zvýšenému prodeji ginu v zemi očekává majitel i vysoký zájem o své lázně. Zákazníci, které tvoří hlavně turisté, si mohou vybrat z více než 100 koktejlů.

Článek

Nedaleko skotského města Glasgow vznikly nové ginové lázně. Zákazníci si v nich během procedur mohou dopřát koktejl z tohoto destilátu a zpříjemnit si tak pedikúru či masáž.

„Používáme pouze přírodní produkty, k dispozici u nás je ale i bezplatný bar, který mohou hosté navštívit po léčbě. Martini nebo podobný koktejl dostanou i k proceduře,” popisuje chod svých lázní majitel Paul Reynolds. Toho nápad otevřít si ginové lázně napadl hlavně proto, že prodej nápoje se ve Spojeném království za poslední rok zvedl na více než 47 milionů lahví.

Většina ginu zkonzumovaného v Británii pochází právě ze Skotska. K dispozici je zde více než 100 druhů nápoje. Malí prodejci vyrábějí i speciální vánoční edice ginu, které chutnají po myrze či kadidlu.

Lázně lákají k vyzkoušení hlavně turisty. Spíše je navštěvuje ženská klientela. V ginových lázních je též možné oslavit příchod Nového roku.

Reklama

Související témata:

Doporučované