Hlavní obsah

Legendární Rolling Stones řádí na turné jako za mlada. Na začátku července se ukážou i v Praze

Rolling Stones na turné. Podívejte se, jak vypadal jejich koncert v anglické metropoli.Video: Barbora Marková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Legendární Rolling Stones jsou zpátky v sedle. V anglickém Southamptonu odehráli další z koncertů jejich turné No Filter. Fanoušky nadchli set listem, který byl plný klasických hitů jako „Satisfaction“ nebo „Brown Sugar“. Stouni se začátkem července ukážou i v Praze a přivezou s sebou dárek.

Článek

Koncert v anglické metropoli ukázal, že Stounům rozhodně dech nedochází. Svoje největší hity zahráli s neuvěřitelnou dávkou energie, plným nasazením - prostě bravurně.

„Oni prostě vědí, jak to mají dělat. Jedou furt dál a já upřímně nevím o ničem, co by ze sebe ztratili. Oni to nikdy neztratí. Oni prostě v sobě něco mají, jen nevím co,“ chválí svoje idoly jedna z fanynek na londýnském koncertu.

Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts a Ronnie Wood se zastaví i v Česku. Do Prahy si přijedou zahrát na začátku července. Vrátí se po jedenácti letech - tentokrát s sebou ale do Letňan přivezou i překvapení. Box s celkem dvaceti vinylovými deskami s patnácti řadovými alby z let 1971 až 2016. Nahrávky pocházejí z originálních pásek a úpravy se dělaly v prestižních studiích Abbey Road.

Rockové legendy box vydají 15. června, tedy nedlouho před pražským koncertem.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den premiérově od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Reklama

Související témata:
Ronnie Wood

Doporučované