Hlavní obsah

Letní ráno: Bezpečnost cyklovozíků pro děti, psi a konzumace ovoce nebo vzpomínka na držitele Nobelovy ceny

Prázdninové ranní vysílání Televize Seznam Letní ráno.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Prázdninové ranní vysílání Televize Seznam.

Článek

00:09 – Zprávy

07:45 – Jsou cyklovozíky na přepravu dětí bezpečné? A na co si při výběru dát pozor? Odpovídá redaktor časopisu dTest Michal Mikoláš.

14:50 – Reportér Radek Hrdina živě z hokejového stadionu.

20:20 – Česko čekají tropické dny. Je proto ideální čas vyrazit k vodě. Jaká je ale kvalita vody v přírodních koupalištích? Někde již platí zákaz koupání.

22:05 – Reportáž krajského redaktora Tomáše Svobody o bronzové soše Tomáše Garrigua Masaryka, která bude stát na brněnském výstavišti.

30:16 – Teď na chvíli o domácích mazlíčcích, a to konkrétně o psech. Sezóna ovoce a zeleniny je v plném proudu. Pro člověka jsou nepochybně zdrojem mnoha vitaminů a vlákniny. Jak je to ale u našich čtyřnohých kamarádů? Škodí psům konzumace ovoce? Odpovídá veterinář z příbramské kliniky Na Zdaboři Pavel Vokrouhlík.

37:40 – Reportér Radek Hrdina živě z hokejového stadionu.

42:15 – To nejpodstatnější, co se událo ve světě fanoušků motorismu, shrnují Garážoviny.

47:15 – Připomenutí 120 let od narození amerického spisovatele Ernesta Hemingwaye, který v roce 1954 získal Nobelovu cenu za literaturu. Vzpomíná spisovatel Michal Šanda.

01:00:11 – Zprávy

01:06:39 – Na cyklotúrách je kromě rozměrných cyklovozíků i další způsob, jak přepravovat děti, které ještě nezvládnou šlápnout do pedálů. Jsou to cyklosedačky za nebo před cyklistu-rodiče. I na ty se před časem dTest zaměřil. Více poví host Letního rána redaktor Michal Mikoláš.

01:12:23 – Reportér Radek Hrdina živě z hokejového stadionu.

01:21:53 – Magazín Slavní

01:30:15 – Miluje váš pes sladké ovoce? Třeba jablka nebo hroznové víno? A víte, že nadměrná konzumace mu může přivodit cukrovku? Více k tématu v Letním ránu přidává veterinář Pavel Vokrouhlík.

01:36:25 – Reportér Radek Hrdina živě z hokejového stadionu.

01:43:55 – Michal Šanda, spisovatel, který se nechal inspirovat tvorbou Ernesta Hemingwaye, je dále hostem Letního rána.

01:50:00 – Redaktorka Zuzana Hodková si vyzkoušela, co obnáší výroba jednoho z nejznámějších jogurtů v Česku.

Reklama

Doporučované