Hlavní obsah

Lidová zábava i charita. Hošek, Šídlo, Mádl a nově i Bosák roztočili novou Jinou ligu

Jaromír Bosák v rozhovoru pro magazín Slavní.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Fotbalový pořad Jiná liga patřila mezi vlajkové lodě vysílání Televize Seznam v první polovině roku. Jinak tomu nebude ani na podzim, kdy se k ustálenému triu Hošek, Mádl a Šídlo přidává Jaromír Bosák. V průběhu léta vznikne šestidílná druhá série, ve které se osobnosti Televize Seznam spojí s týmem Real Top Praha a společně odehrají několik charitativních utkání. První dojmy jsme sesbírali na stadionu Bohemians Praha 1905.

Článek

„Během natáčení první série jsme si vybudovali dobré vztahy nejen s Bohemians Praha 1905, ale i se všemi českými prvoligovými kluby, od kterých jsme něco chtěli, ať už šlo o natáčení v jejich prostorách, svolení k použití nějakých materiálů nebo zapůjčení hráče, funkcionáře nebo manažera na rozhovor,“ zmiňuje klíčová postava pořadu Jiří Hošek a dodává: „Celý projekt nyní i pomáhá, protože jsme navázali partnerství s klubem Real Top Praha, který tvoří sportovní celebrity, herci, zpěváci, kteří mají velkou lásku k fotbalu, a my s nimi budeme hrát fotbal proti starým gardám. Vše se bude natáčet a lidé mohou být u toho, takže si na Hoška, Šídla, Mádla a nově i Míru Bosáka budou moci sáhnout nebo na ně zakřičet.“

Další postava pořadu Luděk Mádl sice hrát nebude a bude se spíš věnovat analýzám, ale zdůrazňuje charitativní poselství celé akce: „Real Top Praha má takovou zavedenou praxi, že vždycky na každém turnaji nebo místě zápasu je dopředu vytipovaná nějaká osoba, která trpí nějakou vážnější nebo netradiční zdravotní dysfunkcí, takže to vybírají kolegové a výtěžek směřuje k tomu, aby se těmto lidem pomohlo,“ upřesňuje Mádl.

K ustálenému triu se nyní přidala i legenda mezi fotbalovými komentátory, a to Jaromír Bosák. „Fotbal nesmí ztratit to, co ho udělalo nejoblíbenějším sportem na světě a to, že je to lidová zábava. Nedělejme z toho vždycky obrovskou vědu. Lidé na to nejsou nějak extra zvědaví. Jasně, je dobré vysvětlit, proč se něco stalo, jak ten gól padl nebo co někdo udělal špatně. Ale určitě bychom to neměli hnát až do teoretických diskusí. Proto nechme fotbalu to, co jest, a to hlavně zábavou,“ zmiňuje na závěr Jaromír Bosák.

Celý rozhovor najdete v úvodním videu. Je součástí magazínu Slavní, který Televize Seznam vysílá každé úterý od 21 hodin.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Související témata:

Doporučované