Hlavní obsah

Matka prodávala syna pedofilovi. Soudce vynesl rozhodnutí o prvních třech trestech

Pár prodával chlapce mimo jiné 33letému Španělovi, který byl odsouzen na deset let vězení. Video: Reuters

 

Reklama

aktualizováno •

V případu zneužívání devítiletého chlapce padly první tři rozsudky. Soud poslal na dvanáct let do vězení jeho matku, jejího partnera a třiatřicetiletého španělského pedofila.

Článek

Matka, která svého devítiletého syna nutila k prostituci, dostala v Německu trest odnětí svobody na dvanáct let. Stejný rozsudek vyřkl soud v německém Freiburgu nad jejím devětatřicetiletým partnerem.

Úřady nezveřejnily celá jména odsouzených, veřejnosti jsou známí jako Berrin T. a Christian L. Na internetu byly k prodeji také videonahrávky spoutaného chlapce. Policii na kauzu upozornil anonymní tip.

V oblasti internetu známé jako darknet matka se svým partnerem nabízela chlapce více než dva roky k dispozici za úplatu zájemcům z Německa i ze zahraničí.

Pár prodával chlapce mimo jiné 33letému Španělovi, který byl odsouzen na deset let vězení. Zároveň musí své oběti zaplatit bolestné 18 000 eur (461 000 korun). Rozsudek zatím není pravomocný.

Odsouzený muž, jenž pochází z místa blízko Barcelony, přiznal, že nyní desetiletého chlapce, který žil v německém Staufenu, několikrát znásilnil a zaplatil za to celkem více než 18 000 eur. Soud ho uznal vinným z několika závažných znásilnění, ze zneužívání dětí a z účasti na nucené prostituci, a to celkem ve 14 případech.

Proti tomuto muži je navíc vedeno vyšetřování spojené s vraždou. Je podezřelý, že v Bělorusku pohlavně zneužil dívku a pak ji zardousil. Toto obvinění Španěl odmítl.

Reklama

Doporučované