Hlavní obsah

Meghan Markleová už má svou voskovou figurínu, nechybí originální snubní prsten

Samotná figurína jako by Meghan z oka vypadla, nechybí ani snubní prsten.Video: Daniel Andrisák, AP

 

Reklama

Sochaři z londýnského muzea voskových figurín Madame Tussauds neměli k dispozici přesné míry, přesto vosková figurína nastávající prince Harryho Meghan Markleové jako by z oka vypadla.

Článek

Jedenáct dní před svatbou odhalilo muzeum voskových figurín Madame Tussauds podobiznu americké herečky a nastávající britského prince Harryho Meghan Markleové.

K realizaci přesné podoby budoucí ženy prince Harryho nepotřebovali sochaři ani přesné míry. Stačilo jim porovnat Američanku s ostatními členy královské rodiny a na základě toho si vytvořili téměř přesný popis její postavy.

Samotná figurína jako by Meghan z oka vypadla, nechybí ani snubní prsten, kterým se herečka pyšní již od začátku listopadu loňského roku. Princ Harry ji pro ni sám navrhl. Palác zásnuby ohlásil 27. listopadu a čas svatby stanovil na jaro letošního roku.

Nejen pro Brity je královská svatba velkou událostí. I proto se očekává, že o expozici budoucích novomanželů bude velký zájem. Muzeum umožní návštěvníkům bližší kontakt s výtvory, než je obvyklé. Fanoušci si mohou udělat fotku s královským párem před oltářem, na pláži nebo na svatební hostině.

Reklama

Doporučované