Hlavní obsah

Memoriál Ivana Hlinky, olympiáda v Praze a zrušený fotbal

Výběr Karolíny Bulisové.Video: Karolína Bulisová

 

Reklama

Podívejte se, jaké sportovní události dne 2. března zaujaly redaktorku Karolínu Bulisovou.

Článek

Hokejový memoriál Ivana Hlinky mění svou podobu. Až do roku 2022 získal záštitu nejlepšího hokejisty historie, Kanaďana Wayna Gretzkyho a hrát se bude nejen v Česku, ale i v Kanadě. Turnaj hráčů do osmnácti let má ve světě dobré jméno, v minulosti se na něm představily i hvězdy Sidney Crosby, Alexander Ovečkin nebo David Pastrňák.

Podle Jiřího Kejvala by byla Praha skvělým organizátorem olympijských her. Nový člen Mezinárodního olympijského výboru tvrdí, že sportovci dělají naší republice mnohem lepší jméno než například politici. Otázkou zůstává, kde bychom na hry vzali peníze, ty poslední stály asi 264 miliard korun.

Brazilská nemocnice v Belo Horizonte se připravuje na příjezd fotbalové hvězdy Neymara. Brazilský útočník se chystá na operaci zlomené nohy a nemocnice uzavřela celé jedno křídlo budovy. Zaměstnanci také v práci nesmí používat mobilní telefony.

Fotbalisté Baníku a Plzně zůstanou v sobotu doma. Hřiště v Ostravě je totiž promrzlé a nedá se na něm hrát. Přestože má Ostrava moderní stadion, regulérní hrací plochu to nezajistí. Fanoušci si tak musí počkat, až se trochu oteplí.

Reklama

Doporučované