Hlavní obsah

Mění taxislužbu v Praze. Odvážný inovátor říká: Mít vlastní auto ve městě bude jednou zbytečné. Ptejte se šéfa Liftaga Krátkého

Janek Rubeš a Ondřej Krátký nejenom o taxících v Praze. Podívejte se.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Taxi, taxi, taxi. Téma, které je velmi blízké Janku Rubešovi a také jeho dnešnímu hostu v pořadu V centru. Ondřej Krátký je mladý podnikatel, inovátor a hlavně ředitel alternativní taxislužby Liftago, která pomocí mobilní aplikace uživatelům umožňuje vybírat si z nabídek taxikářů v Praze. Ptejte se s Jankem Rubešem. Stačí napsat na naše sociální sítě.

Článek

„Ať si dělají, co chtějí. My děláme etický byznys,“ říká Ondřej Krátký o aplikaci Uber. Zároveň ale kritizuje pražské taxikáře, že do sporu často dávali zbytečné emoce, které ničemu nepomáhají.

Jeho aplikaci Liftago používá každý měsíc více než sto tisíc lidí.

„Chceme být epicentrem mobility a synonymem pro dopravu,“ tvrdí o své aplikaci, jež nabízí své služby v sedmi českých městech. Tu by velmi rád dostal i na mezinárodní trh.

Ondřej Krátký je jeden ze spoluzakladatelů a současný CEO alternativní taxislužby Liftago. Patří mezi odvážné české podnikatele, kteří spojili svět moderních technologií a služeb. Časopis Forbes ho zařadil do jednoho ze svých žebříčku 30 pod 30.

Janek Rubeš je český dokumentarista, kameraman a reportér Seznam Zpráv. Nejčastěji se věnuje podvodům v Praze i krásám hlavního města ve svém pořadu Honest Guide. V loňském roce se stal Osobností českého internetu. Časopis Forbes ho zařadil do jednoho ze svých žebříčku 30 pod 30.

Jakou pověst mají taxikáři v Praze? Dokáže stát dobře reagovat na moderní technologie? Podniká se Ondřeji Krátkému v České republice dobře? Podívejte se v úvodním videu a ptejte se společně s Jankem Rubešem.

Pořad V centru sledujte každou středu od 20:00 na Televizi Seznam a na Facebooku. Podrobné informace najdete v našem návodu. 

Reklama

Doporučované