Hlavní obsah

My to spolu táhnem dál. Václav Neckář se svým bratrem ukazují místa prvních her i hitů s největšími hvězdami

Zpěvák líčí, jak ho zasáhla nemoc i ztráta popularity.Video: Pavol Martaus

 

Reklama

Václav Neckář a jeho bratr Jan vzali Štěpánku Duchkovou do jejich rodného domu v Ústí nad Labem. Vzpomínají na to, že v době, kdy nebyla televize ani počítače, hráli pro kamarády v obýváku loutkové divadlo a před domem sázeli stromy, které tam stojí dodnes.

Článek

Zavítáme také do divadla v Ústí nad Labem. Tam pracovala Václavova maminka a on tam vystupoval už jako dítě v operním souboru. Komunisté ale nakonec maminku z divadla vyhodili.

Silné vzpomínky má Václav také na slavné A studio v budově Českého rozhlasu v Karlíně. Tam natáčel Václav ty největší hity nejen se slavnými Golden Kids, ale také s Waldemarem Matuškou, Karlem Gottem nebo Karlem Hálou. Práci ve studiu ale přerušil na několik let obrovský požár.

Jak vzpomíná na divadlo Rokoko, kde zazářil v triu Golden Kids? Jak se mu podařilo dostat zpátky na pódium poté, co ho postihla mozková mrtvice? Jak mu v „novém“ životě pomáhá bratr Jan? Co pro něj znamenala smrt jeho ženy?

Premiéru pořadu Moje místa vysílá Televize Seznam každou středu od 21 hodin. Následují intimní zpovědi – otevřený rozhovor, který je sondou do života známých Čechů a Slováků.

Starší vydání pořadu Moje místa najdete na portálu www.televizeseznam.cz.

Reklama

Doporučované