Hlavní obsah

Můj syn bude mít ve svých rozhodnutích moji podporu, říká zpěvačka Lenka Dusilová

Zpěvačka Lenka Dusilová promluvila o svém synovi, kariéře i nových plánech.Video: Pavol Martaus

 

Reklama

Lenka Dusilová, zpěvačka, která má ráda svoji individualitu, vztah k přírodě a energiím, je maminkou na plný úvazek. Svého pětiletého syna Edwarda naprosto miluje a snaží se být jeho největší oporou. Do jeho budoucnosti mu příliš mluvit nebude.

Článek

„Co chci já, to není důležité. Budu se ho snažit podpořit v muzice jedině tehdy, když uvidím, že má hudební talent a cítění. Z vlastní zkušenosti vím, že nutit děti do nějakých věcí není ideální. Určitě bude mít ale moji podporu,“ řekla během rozhovoru zpěvačka, pro kterou je hudba neodmyslitelnou součástí života.

Právě během tvoření nové muziky Lenka dává velký důraz na svoji individualitu: „Je to nezbytná nutnost, vrátit se k obyčeji, že se člověk vrací do přírody. Já teď žiju v takovém bytě, kde máme výhled do dvora s nádhernou lípou, a tak si připadám jako na chalupě. Vzhledem k tomu, že mám nabitý program a mám malé dítě, tak když jsem doma sama, tak si všechno povypínám. Nepotřebuji rádio, nepotřebuji nic, snažím se být v klidu. Snažím se i cvičit, ale toho času na regeneraci opravdu moc není,“ přiblížila Lenka Dusilová, jak vypadá její volný den.

Zpěvačka se nyní ale také připravuje na sérii čtyř benefičních koncertů s názvem Monumentum, které vdechnou život opuštěným, zchátralým místům. Lenka Dusilová tak vystoupí na zchátralém gotickém hradu Hauenštejn u Karlových Varů, nefungujících městských lázních v Jablonci Nad Nisou a v Horním Maršově ve Fabrice Horní Dvůr. Jako první ale ožije už v sobotu 27. července kostel Navštívení Panny Marie v Chrastavě na Liberecku. Více se dozvíte v úvodním videu, které je součástí Magazínu Slavní. V premiéře jej můžete sledovat na Televizi Seznam každé úterý od 21:00.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

A sledujte nás také na Facebooku.

Reklama

Související témata:

Doporučované