Hlavní obsah

Na divadelní prkna se vrací legendární muzikál Vlasy. Jedna z hvězd promluvila o zákulisí i svých zásnubách

Petra Vraspírová v magazínu Slavní na Televizi Seznam: O muzikálu Vlasy i zásnubách s hercem Romanem Vojtkem.Video: Veronika Farářová, Seznam Zprávy

 

Reklama

Muzikálovou herečku, zpěvačku a moderátorku Petru Vraspírovou můžeme od poloviny února pravidelně vídat na prknech Divadla Kalich. Ztvárňuje totiž postavu Sheily v nesmrtelném muzikálu Vlasy. V pojetí režiséra Šimona Cabana tentokrát láká diváky na nadčasový příběh o lásce, toleranci a svobodě. Herečka v magazínu Slavní na Televizi Seznam promluvila i o čerstvých zásnubách s Romanem Vojtkem.

Článek

Hlavními protagonisty muzikálu Vlasy jsou například Milan Peroutka, Roman Tomeš nebo právě Petra Vraspírová. Divadelní pojetí se od legendárního snímku režiséra Miloše Formana odlišuje, o čemž svědčí i slogan „květiNOVÉ děti“.

Pro Petru Vraspírovou byly právě Vlasy důvodem, proč se rozhodla vydat se na dráhu muzikálové herečky.

„Vlasy jsem navštívila už hodně dávno. Pamatuji si, že to bylo v Městském divadle v Brně a byl to úplně první muzikál, který jsem viděla,” vzpomíná.

Sama Petra Vraspírová se ale může pochlubit další novinkou: je totiž čerstvě zasnoubená s hercem Romanem Vojtkem. „Bylo to krásné a nečekané! Stalo se to v den mých narozenin. Oba jsme klečeli na koberci a plakali. Bylo to opravdu dojemné,” dodala.

Jak to může probíhat v domácnosti dvou herců? „Do práce si nemluvíme. Sice všechno spolu probíráme, ale není na to moc času. Když spolu neděláme tu hru společně, tak si do toho nemluvíme,” směje se Petra Vraspírová.

Celý rozhovor najdete v úvodním videu. Je součástí magazínu Slavní, který můžete v premiéře sledovat na celoplošné Televizi Seznam každou neděli od 21 hodin.

Reklama

Související témata:

Doporučované