Hlavní obsah

Nechala jsem si zmrazit vajíčka, jsem klidnější. Zpěvačka Olga Lounová o odkládaném těhotenství

Intimní zpovědi: zpěvačka Olga Lounová v otevřeném rozhovoru.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Hyperaktivní zpěvačka a závodnice rallye nás pustila do svého soukromí. Promluvila o bývalém vztahu s Xindlem X i o nálepkách Zlatokopka a Barbína, které vznikly omylem.

Článek

Může učit hudbu nebo děti na prvním stupni. Jednou ale možná své pedagogické vzdělání využije jinak: „Nebylo by špatné mít domácí školu, až budu mít svoje děti.“ Hodilo by se jí to i proto, že často kvůli práci odjíždí do USA. Zatím ale žádné potomky nemá. I proto si nechala zmrazit vajíčka.

Ji měla maminka v sedmnácti letech, nejmladší sestru v šestačtyřiceti.

„Mám v rodině i další ženy, které měly děti pozdě,“ vysvětluje, proč zatím není nervózní, i když v 38 letech ještě nemá děti. Přesto si – pro jistotu – nechala zmrazit vajíčka.

„Udělala jsme to na radu kolegyň, které měly rozjetou kariéru, odložily mateřství a pak nemohly otěhotnět. Já jsem měla patrtnera, který děti nechtěl, navíc jezdím rallye, nikdy nevím, co se může stát,“ vysvětluje, proč si stejně jako spousta bezdětných žen nechala vajíčka zmrazit. „Navíc ta vajíčka budou vždycky mladší, než je můj aktuální věk, jsem klidnější,“ doplňuje.

Moje místa: Šneci na obličeji a další soukromé vášně Olgy LounovéVideo: Seznam Zprávy

Olga působí až hyperaktivně, jezdí rallye a chodí na tréninky závěsné akrobacie, přitom se objevily spekulace, že trpěla anorexií. „Vyprávěla jsem, že v patnácti jsme si našla dietu, kde se každý den jedlo jenom něco a v malém množství, třeba jablka. Zkusila jsem jíst dvě jablka denně, ale mému tělu se to nelíbilo, hned jsem dostala chřipku. Někdo to překroutil, že jsem anorektička, přitom já jídlo miluju. Neodolám ani sladkým medvídkům,“ přiznává Olga.

Z jaké rodiny pochází? Jak vychází s mladšími sourozenci? Jak se jí podařilo uspět v americké hitparádě? V čem nebyl pro její kariéru dobrý vztah s Xindlem X? Proč nechce zveřejňovat, s kým chodí? Které sny z puberty se jí vyplnily? A proč s ní nazpíval duet Karel Gott? Zjistíte z videa v úvodu článku.

Premiéru pořadu Intimní zpovědi odvysílala Televize Seznam ve středu 25. září ve 21:30, hned po Mých místech. Archiv již odvysílaných epizod najdete na portálu televizeseznam.cz.

Reklama

Doporučované