Hlavní obsah

Nechytej mě za ruku! Záběry, jak Melania Trumpová odmávne manžela, obletěly svět

Melania hned dvakrát odmítla manželovu ruku.Video: Josef Mačí

 

Reklama

Donald Trump se s manželkou Melanií na jejich první zahraniční cestě několikrát neshodl v momentě, kdy jí podával ruku.

Článek

Od nástupu svého muže do Bílého domu je Melania Trumpová téměř neviditelnou první dámou. O to víc se teď řeší každé gesto, které jako doprovod na první zahraniční cestě Donalda Trumpa udělá.

Americká média nyní nejvíc řeší to, že zjevně nemá ráda, když se ji prezident snaží vodit za ruku.

Na záběrech z letiště v Římě, odkud později Trumpovi odjeli na setkání s papežem Františkem do Vatikánu, je to patrné. Trump se natahuje, aby první dámě pomohl při cestě ze schodů. Ta dlaní uhýbá a místo toho si začne upravovat vlasy za ucho. Donald Trump - ve snaze skrýt další nepříjemný okamžik - napřaženou paži přesouvá na záda své choti. Podobnou chvilku mu připravila i o den dříve v Tel Avivu. Tam vyloženě cukla, když ji chtěl Trump uchopit.

Je to opravdový pech, protože Trump to minulý měsíc schytal právě za to, jak odtažitě se k vlastní ženě choval při vystupování z Air Force One. V podstatě jí utíkal, ač by na ni měl podle etikety počkat ve spodní části schodište vedoucího z letadla, podat jí ruku a poté by měli společně sejít dolů.

Snaha o nápravu se u Melanie Trumpové nesetkala s úspěchem.

Možná si nechá poradit od dvorního fotografa bývalého prezidentského páru Baracka a Michelle Obamových. Pete Souza na Twitteru zveřejnil snímky, jak se správně držet za ruce. 

Reklama

Související témata:

Doporučované