Hlavní obsah

Největší krasavci z celého Česka. Tohle je všech 12 finalistů Muže roku

Známe finalisty Muže roku. Který z nich je nejhezčí?Video: Barbora Marková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Letošní ročník soutěže Muž roku zná své finalisty. Ze sedmi stovek přihlášených adeptů vybrala porota finálovou dvanáctku. Mezi soutěžícími jsou studenti, fitness trenéři, ale i jeden doktor.

Článek

„Kluci se probojovali přes castingová kola, a ten letošní výběr byl opravdu těžký,“ říká za organizátory David Novotný.

Loni se klání zúčastnil syn Luďka Soboty a také syn Standy Hložka Matyáš, který nakonec celou soutěž vyhrál. Letos se k přihlášení do soutěže po vzoru svých předchůdců nechala inspirovat další známá tvář, syn Pavla Trávníčka, herec Pavel Dytrt.

„Kluky vybíráme nejen podle vzhledu, je to kombinace všeho. Hledáme takový ‚x‘ faktor, aby byli krásní, charismatičtí a příjemní. A také aby byli přirození a sami sebou,“ uzavírá neméně charismatický David.

Finále se již podevatenácté bude konat 24. srpna v Náchodě. Vítězové poletí reprezentovat naši zemi na mezinárodní soutěže - Mister International, Mister Global, Mister Universe, Men of the Year a Mister Supranational.

Jaké překvapení si finalisté připravili pro moderátorku? Koukněte se v úvodním videu. Celý pořad Slavní sledujte každý všední den premiérově od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Související témata:

Doporučované