Hlavní obsah

Nemá cenu zbavovat se škatulek, říká nové duo MARQET a MikAel

MikAel a MARQET byli hosty ve studiu Slavných.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

MikAel a MARQET - nové pěvecké duo tvořené zpěvákem Michaelem Foretem a Markétou Jakšlovou Plecháčovou. A právě tito umělci byli hosty pořadu Slavní.

Článek

Michael je známý muzikant, kterého kdysi proslavila SuperStar. A Markéta je bývalá členka dua Verona. Přesto, že už se dávno věnují jiným hudební projektům, těchto škatulek se zřejmě nikdy úplně nezbaví: „Já myslím, že není potřeba se jich zbavovat. Byla jsem součástí Verony a vzpomínám na to ráda, jen chci teď dělat trochu něco jiného,“ vysvětlila Markéta a Michael s jejím pohledem na věc souhlasil.

Dohromady je svedla náhoda a společný producent, se kterým Markéta své sólové album již vydala a Michael na svém právě pracuje. Zpěvák nabídl bývalé člence Verony, aby s ním nazpívala duet Kiss That Frog a jí se to zalíbilo: „Já bych určitě nedělala nic, co se mi nelíbí a spolupráce byla super,“ řekla zpěvačka.

Píseň patří do repertoáru anglického hudebníka Petera Gabriela a Michael měl pocit, že si zaslouží nový kabát: „Já jsem nechtěl song, který je primárně známý a tato píseň nepatří mezi Gabrielovy hity.“ Možná i proto ho Jakšlová původně neznala: „Ono je to ale dobře, je to osvobozující a člověk nemá potřebu napodobovat,“ míní Markéta.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Související témata:
Michael Foret
Markéta Jakšlová

Doporučované