Hlavní obsah

Nesmíme být radikální, chce to vytrvalost, říká o hubnutí blogerka Andy

Blogerka Andy o zdravém životním stylu.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Andrea Pavelcová říká, že píše a točí jeden z nejoptimističtějších blogů na českém internetu. Jeho obsah táhne: zaměřuje se na stravu, pohyb i odpočinek. V Rodince na Televizi Seznam mluvila o svém snu, který proměnila v realitu.

Článek

„Blog píšu zhruba tři roky. Celé to začalo na vysoké škole, kdy jsem nevěděla, jak na hubnutí. Pak jsem si to přepnula v hlavě, začala o věcech víc přemýšlet a zjistila, že je to velmi jednoduché. Ačkoliv nejsem odborník, říkala jsem si, že by můj příběh mohl motivovat jiné lidi,“ říká Andrea Pavelcová, která raději používá jednoduché „Andy“.

„Žít fit můžete i tak, že si dopřejete to, po čem vaše tělo prostě a jednoduše touží. Ale přiměřeně. Tu míru si musíte najít sami,“ míní.

Dnes je její blog plný zajímavého obsahu – od návodů na správné cvičení přes vlastní videoprodukci až po inspirativní fotografie, kterými ukazuje, že ke zdravému životnímu stylu není až tak těžké proniknout.

„Lidé mají pocit, že potřebují radikální řešení, které jim pomůže, jenže nastavit se musí řád, ve kterém dokážeme setrvat do konce života. Musíme mít v rovnováze jak stravovací režim, tak ten sportovní, a stejně důležitý je i odpočinek. Detoxy a diety tohle nejsou,“ objasňuje blogerka.

Celý rozhovor si můžete pustit v úvodním videu. Je součástí pořadu Rodinka, který na Televizi Seznam můžete sledovat každý všední den od 9 hodin.

Reklama

Doporučované