Hlavní obsah

Po nálezu ženy, kterou věznil jako psa, přiznal sériový vrah 7 obětí

 

Reklama

Američan, který dva měsíce věznil ženu v kontejneru, podle policie zabil nejméně sedm lidí.

Článek

Spojené státy žijí dalším otřesným příběhem sériového vraha.

Realitního makléře Todda Kohlheppa zatkli v USA poté, co policie na jeho odlehlém pozemku v Severní Karolíně objevila třicetiletou Kalu Brownovou v uzamčeném kontejneru. Byla uvězněna jako pes - měla řetězy kolem krku a kotníků.

Kohlhepp (46) se následně přiznal k jiné čtyřnásobné vraždě. Vyšetřovatelé ho zatím celkem obviňují i z dalších tří vražd.

Makléřova obět Brownová se spolu se svým přítelem Charlesem Carverem (32) pohřešovala od 31. srpna. Carvera prý vrah zabil přímo před jejíma očima několika střelnými ranami. Jeho tělo našla policie rovněž na makléřově pozemku.

Kohlhepp se po zatčení přiznal také ke čtyřnásobné vraždě, která byla pro policii záhadou 13 let. Odehrála se v roce 2003 v obchodě pro motorsport, kde útočník postupně zastřelil majitele, jeho matku a další dva pracovníky. Vyšetřovatelé až dosud nemohli přijít na možný motiv tohoto masakru.

Na Kohlheppově pozemku by se pak měla nacházet i další, nejméně dvě, těla. K nim je údajně dovedl sám makléř.

Todd Kohlhepp přitom není pro policii neznámý, byl celou dobu v registru sexuálních zločinů. V roce 1986 unesl čtrnáctiletou dívku, spoutal ji a znásilnil. Odsoudili ho ke 14 letům vězení, propuštěn byl v roce 2001.

Reklama

Související témata:

Doporučované