Hlavní obsah

Pokud nepoletí Fabregas do Ruska, tak odehraje zápas na Letné, říká Rosický. Na rozlučku láká i Wengera

Tomáš Rosický odehraje v létě za „starou gardu” Arsenalu i zápas proti Realu Madrid.Video: David Janeczek, Profimedia.cz

 

Reklama

Tomáš Rosický se s kariérou definitivně rozloučí na začátku června letošního roku. Na Letnou přiletí fotbalisté, se kterými se bývalý kapitán reprezentace potkával během své kariéry.

Článek

Tomáš Rosický ukončil fotbalovou kariéru těsně před loňskými Vánoci, ale s fanoušky na hřišti se rozloučí až o půl roku později. Malý Mozart se 9. června představí na Letné v exhibičním zápase hvězd, se kterými nastupoval během své kariéry, proti týmu reprezentantů z EURA 2004.

Jedním hráčem z týmu Rosického hvězdných klubových spoluhráčů by mohl být i Španěl Cesc Fabregas. „U něj bude záležet, jestli dostane pozvánku do reprezentace. Pokud nepoletí na MS do Ruska, tak mi říkal, že přicestuje na mou rozlučku do Prahy,” říká Rosický.

Na lavičku týmu české reprezentace by se měl postavit Karel Brückner. „Pan Brückner už mi účast potvrdil. Teď se chystám domluvit i s Arsénem Wengerem,” pokračuje bývalý fotbalista Borussie Dortmund a londýnského Arsenalu.

Tomáše Rosického také během léta čeká minimálně jeden zápas za Arsenal. „Stará garda Arsenalu chystá v létě dva zápasy proti Realu Madrid. Rád bych si aspoň v jednom zápase zahrál,” prozradil na závěr Rosický.

Pořad SPORT sledujte každý všední den od 18:15 v celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Doporučované