Hlavní obsah

Policie pátrá po čtrnáctileté dívce z Olomouce

Čtrnáctiletá dívka odešla z domu. Nacházet by se mohla v Praze.

Reklama

Policie pátrá po dívce z Olomouce. Podle posledních informací by se mohla nacházet v Praze se svým přítelem.

Článek

Olomoučtí policisté vyhlásili pátrání po pohřešované čtrnáctileté Michaele Čivrné z Olomouce. Dívka odešla tento týden ve středu z domova, rodičům pouze zanechala dopis. Podle dosud zjištěných informací zřejmě odcestovala do Prahy se svým přítelem. Se žádostí o pomoc při pátrání se obrací policie také na veřejnost, řekla krajská policejní mluvčí Irena Urbánková.

„Pohřešovaná dívka odešla 17. července 2018 odpoledne z místa bydliště matky v Olomouci. Tam se vrátila až následujícího dne, ve středu 18. července v dopoledních hodinách, kdy matce zanechala dopis, že odchází z domova, že nechce poslouchat rodiče a nechce, aby ji hledali,” uvedla policejní mluvčí. Podotkla, že rodiče o ni mají obavu a dívku žádají, aby se jim ozvala.

Pohřešovaná je vysoká mezi 168 až 170 centimetry. Má modré oči, středně dlouhé vlasy po ramena, obarvené na černo. Může vypadat starší, než je její skutečný věk, uvedla policejní mluvčí. Policisté žádají případné svědky, kteří pohřešovanou někde viděli, nebo by věděli, kde se zdržuje, aby ihned kontaktovali nejbližší policejní služebnu nebo volali na bezplatnou telefonní linku 158.

Reklama

Související témata:

Doporučované