Hlavní obsah

Proč se Piráti bojí žen? A jaká je oblíbená stolní hra Jana Hamáčka?

Satirický pořad Šťastné pondělí: Jindřich rozklíčuje zpravodajskou hru Jana Hamáčka a také ukáže, proč se Piráti bojí žen. Václav vyrazil na lyže, protože se konečně otevřely zimní areály. A Konstantin ve Studiu Jablunkov prozradí, co dělá před spaním v posteli.Video: Jindřich Šídlo, Konstantin Sulimenko, Václav Dolejší

 

Reklama

aktualizováno •

I tentokrát pro vás máme skvělou show. Rozklíčovali jsme třeba, že ta vůbec nejvíc cool strana ve Sněmovně, která se tváří, že vymyslela internet, má stejný problém jako každé IT oddělení jakékoli firmy. Nějak se nedostává žen.

Článek

Je tady vaše celá show, satirický pořad Šťastné pondělí. Jindřich vám vysvětlí, jakou zpravodajskou hru rozehrál vicepremiér a ministr vnitra Jan Hamáček a proč se nás pokusil zastrašit. A také ukáže, proč se Piráti zjevně bojí žen.

Je sice 10. května a teploty se mají letos poprvé vyšplhat až ke třicítce, přesto Václav ve své rubrice Dolejší na křižovatce vyrazil na lyže, protože vláda konečně otevřela zimní areály.

A Konstantin ve Studiu Jablunkov vám řekne, proč sjíždíme sociální sítě před spaním v posteli a co tím chceme potlačit.

Šťastné pondělí najdete každé pondělí v 8:00 na Seznam Zprávách a celý satirický pořad pak ve 20:00 na Televizi Seznam. Jednotlivé rubriky publikujeme samostatně v následujících dnech na webu SZ.cz.

Další díly Šťastného pondělí můžete zhlédnout zde. A sledovat nás můžete také na Twitteru, Instagramu nebo Facebooku.

Reklama

Doporučované