Hlavní obsah

Průkopník pop-artu v Česku: Udává styl a nebojí se odlišnosti

Průkopník pop-artu v Česku: Udává styl a nebojí se odlišnosti.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Novodobý malíř pop-artu v České republice. Tak by sám sebe popsal Josef Rataj, jehož tvorba okouzlila nejen klienty z řad známých tváří. Umělci v realizaci jeho snu pomáhá nejen talent, ale i silná intuice. Velkou roli při tvorbě pro něj hraje aura, která z lidí vyzařuje.

Článek

Josef Rataj dal pop-artu zcela nový rozměr. Stačí mu se na vás podívat a vidí barvy, které poté zvěční na plátno. Každý obraz je tak originál. Kromě malby portrétů se tento um snaží Josef propojit i s tancem a hudbou. Vzniká tak nezapomenutelná show. „Jmenuje se Colours Heroes, já maluji na pódiu a kolem mě jsou profesionální tanečníci. Ovládám je pokyny a během pár minut vznikne malba,“ říká umělec.

Své nadání se rozhodl promítnout i do světa módy, a tak vznikají naprosto jedinečné kousky - bundy, čepice, boty. To vše je Josef schopný vám pomalovat. „Není to jen bezduché stříkání barev na oblečení. Například portrét, který namaluji zákazníkovi na plátno, ztvárním i na bundu nebo čepici,“ upřesňuje Josef Rataj, který v závěru natáčení překvapil celý štáb Televize Seznam. A čím? To se dozvíte ve videu.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 19:30 na celoplošné Televizi Seznam. 

Reklama

Související témata:

Doporučované